Wist u dat Vamatec ook lastafels verdeelt? Meer bepaald lastafels van GPPH. Zoals u weet houden we de vinger aan de pols in de metaalsector. Dat betekent voor ons niet alleen innovatieve producten introduceren, maar ook rekening houden met heel specifieke en concrete vragen. Zo kregen we steeds meer de vraag naar betaalbare en tegelijkertijd kwalitatieve lastafels. Met andere woorden... een goed alternatief voor de gekende merken. De lastafels van GPPH beantwoorden perfect aan die vraag.

GPPH: een oerdegelijk no-nonsense merk
 

GPPH heeft een duidelijke visie: geen marketingtrucs die de prijs van een lastafel onnodig opdrijven. Zo kiest GPPH bv. voor hoogkwalitatief S355J2 + N staal maar niet voor nitreren. Veelvuldige tests tonen immers aan dat nitreren een verwaarloosbaar effect heeft en de prijs dus onnodig doet stijgen. U leest er meer over op deze pagina.

Dankzij het uitgebreid productgamma van GPPH is er voor elke toepassing een lastafel. De tafelbladen zijn beschikbaar in diktes van 8,12 en 15mm. U heeft ook de mogelijkheid te kiezen tussen gaten en tools van 16 en 28mm. Daarnaast zijn ook zijpanelen met 3 lijnen gaten evenals verpakking & transport steeds inbegrepen in de prijs. Kortom, eindelijk een waardig alternatief op de markt !
 

Interesse in GPPH-lastafels?

Klinkt zo'n betaalbare lastafel u als muziek in de oren? U kan ons steeds vrijblijvend contacteren, de GPPH catalogus downloaden of meer ontdekken op de productpagina.

Meer over GPPH   Download GPPH cataloog   Contacteer Vamatec