Dit jaar blaast Vamatec 30 kaarsjes uit! Daar zijn we heel trots op en het is een meer dan goede reden om te vieren. Dat doen we natuurlijk niet alleen… We nodigen jou daarom van harte uit voor onze opendeurdagen! Deze gaan door op 3 verschillende dagen, zo krijgt iedereen de kans om een passend moment te vinden in z’n agenda.

  • 12 oktober 2023
  • 13 oktober 2023
  • 19 oktober 2023
  • 20 oktober 2023
     

Wat mag je verwachten van onze opendeurdagen?

We geven nog niet alles prijs, maar lichten alvast een tipje van de sluier toe:

Exclusieve demo’s

Er worden exclusieve demonstraties gegeven met nieuwe tools en machines van allerhande topmerken. Daarbovenop kan je rekenen op heel wat tips & tricks van experten en krijg je de kans om vragen te stellen.

Speciale kortingen en acties

Wie aanwezig is op één van onze opendeurdagen kan profiteren van uitzonderlijke promoties en kortingen op tal van topproducten !

Persoonlijke rondleiding

Een kijkje achter de schermen bij Vamatec? Het kan ! Wie dat wenst geven we graag een persoonlijke rondleiding in het bedrijf. Zo kan je kennismaken met het reilen en zeilen van onze firma.
Bovendien krijg je te zien hoe onze specialisten bandzagen op maat maken in ons lascentrum !

Gezellig netwerken bij een hapje & drankje

Uiteraard verwelkomen we je graag voor een gezellige babbel met een hapje en een drankje. Het is ook de kans bij uitstek om te netwerken en nieuwe contacten te leggen !

 

We kijken alvast uit naar je bezoek !