BevelTools produceert hoogwaardige frezen en laskantmachines die ontworpen zijn voor het afschuinen en afronden van metaal. Het assortiment onderscheidt zich door zijn hoog innovatief karakter. Hierbij staan 3 kernpijlers centraal:

 1. Eenvoudiger en kost efficiënter verspanen van metaal
 2. Snellere voorbereiding van laskanten, afschuinen en afronden 
 3. Lichtere en compactere freesmachines voor optimale wendbaarheid en comfort.

Het BevelTools gamma bestaat uit:


BevelTools metaalfrezen

Metaalfrezen van BevelTools zijn een toonbeeld van innovatie. Deze frezen onderscheiden zich volledig van andere beschikbare oplossingen door hun unieke gepatenteerde vorm. Dankzij deze geometrische vorm kunnen de BevelTools frezen moeiteloos door metaal snijden, zelfs langs laser- of plasmagesneden randen.
 

 

 1. Wissel de freeskop eenvoudig in 1 beweging
  Wil je de freeskop wisselen? Dan schroef je eenvoudig een ander kopje op. Je hebt geen andere houders nodig !
   
 2. Goedkoper dan wisselplaatjes en langere levensduur
  De frezen hebben meer snijkanten dan deze met wisselplaatjes. Hierdoor gaan ze langer mee en zijn ze een stuk goedkoper.
   
 3. Superieur eindresultaat
  Het eindresultaat is stukken mooier dan bij conventionele methodes dankzij de geometrische vorm van de freeskoppen.
   
 4. Snij in 1 werkgang door metaal
  Snij moeiteloos in 1 werkgang door metaal. Zelfs laser-of plasma gesneden kanten vormen geen probleem!

BevelTools laskantmachines

BevelTools beschikt ook over een uitgebreid gamma laskantmachines.

Bevel Mate® series

De Bevel Mate laskantgereedschappen zijn krachtige apparaten die worden gebruikt voor het creëren van laskanten of radii op metaal. Deze machines zijn geschikt voor het uitvoeren van zwaarder afkantwerk op metaal, met een capaciteit tot 12 mm.

Bevel Mate® EBA 3.0
Deze machine is krachtig en veelzijdig, geschikt voor afkantwerk tot 12 mm en radii tot 8 mm. Het is een allround machine met minimale vibratie bij gebruik. De EBA 3.0 biedt een ruime keuze aan frezen, zowel 8 mm als 12 mm.

Bekijk in webshop

Bevel Mate ABA 3.0
De Bevel Mate® ABA 3.0 is een pneumatische machine. Hij vervangt de ABA-12 en is niet alleen 2 kg lichter, maar levert ook meer vermogen dankzij de 'active choker' die vermogen en kracht aanpast aan de behoefte. Er is een uitgebreid assortiment aan frezen beschikbaar, zowel  in 8 mm als 12 mm.

Bevel Mate EBA INOX 
De Bevel Mate® EBA INOX is speciaal ontworpen voor roestvrij staal, geschikt voor zwaarder afkantwerk tot 8 mm en het maken van rondingen tot een radius van 6 mm. Deze compacte en krachtige elektrische freesmachine is verkrijgbaar in 230V en 120V versie.

Bekijk in webshop

  Bevel Mite® series

  De Bevel Mite laskantmachines zijn lichtgewicht tools voor het creëren van laskanten of radii op metaal. Geschikt voor licht afkant- en afrondwerk tot 6 mm diepte. Deze compacte machines zijn gemakkelijk te hanteren en veelzijdig inzetbaar voor het snel afkanten en afronden van plaatmetaal en gaten.

  Bevel Mite® EBI 3.0
  De Bevel Mite® EBI 3.0 is de nieuwste elektrische machine, krachtig genoeg voor afkantwerk tot 6 mm en geschikt voor radii van 2 mm, 3 mm en 4 mm. Met slechts 2.46 kg en minimale vibratie bij gebruik. Compatibel met alle Bevel Mite® 6 mm frezen.

  Bekijk in webshop

  Bevel Mite® ABIS-R 3.0
  De pneumatische Bevel Mite® ABIS-R met hoog toerental, is het eenvoudigste model in de ABIS-serie. Geschikt voor afrondingen (2,3 en 4mm), ontbramen en aanbrengen van kleine schuine kanten (tot 2,5 mm). Compact en licht toestel, ontworpen voor éénhandige bediening bij bewerking van kleinere objecten of gaten. Compatibel met alle Bevel Mite® 6 mm frezen.

  Bekijk in webshop

  Bevel Mite® ABIS-B 3.0
  De Bevel Mite® ABIS-B is de krachtigere versie van de ABIS-R, met automatische aanpassing van snelheid en kracht. Geschikt voor rondingen tot 4 mm en schuine kanten tot 6 mm. Met slechts 1,13 kg en eenhandige bediening is de ABIS-B ideaal voor het bewerken van kleinere voorwerpen en gaten. Compatibel met alle Bevel Mite® 6 mm frezen.

  Bekijk in webshop

  Bevel Mite® ABIS INOX
  De pneumatische Bevel Mite® ABIS INOX is ontworpen voor het afkanten en afronden van roestvrij staal (RVS). Geschikt voor kleinere werkstukken en het afronden van gaten, met speciale freeskoppen voor RVS. Rondingen tot 3 mm en schuine laskanten tot 6 mm. Dit lichtgewicht is eenvoudig met één hand te bedienen. Verlaagd toerental specifiek voor RVS-bewerkingen.

  Bevel Mite® EBI INOX
  De Bevel Mite® EBI INOX is een elektrische freesmachine, speciaal voor het afkanten en afronden van roestvrij staal. Met de gepatenteerde freeskoppen voor RVS creëer je makkelijk rondingen tot 3 mm en afgeschuinde kanten tot 6 mm diep. Deze elektrische machine heeft een verlaagd toerental geschikt voor RVS-bewerkingen én is eenvoudig met één hand te bedienen.

  Stationaire metaalfreesmachines

  Ontdek 2 krachtige metaalfreesmachines met torenhoge performantie en precisie.

  BevelTools Top Edge

  De TopEdge tafelfreesmachine is uitgerust met een nieuw ontwikkelde flenskop en adapter voor Beveltools metaalfrezen. Met de TopEdge kun je snel verschillende radiussen of lasranden frezen dankzij de traploos verstelbare motorsnelheid.

  Het te bewerken materiaal zet je in no time vast met elektromagneten of klemmen die in het standaard gatenpatroon passen. De TopEdge is ook voorzien van wielen voor een optimale bewegingsvrijheid.

  TEBI 3.0 kantenfreesmachine

  Complexe machine instellingen behoren tot het verleden met de TEBI 3.0 kantenfreesmachine. Dankzij het innovatief ontwerp beweeg je het metalen werkstuk eenvoudig langs de Bevel Mite frees die uit de tafel omhoogkomt.

  Afschuinen of afronden van kleine werkstukken, gaten en gebogen materialen… het gaat moeiteloos en ultrasnel doordat je het werkstuk niet hoeft vast te klemmen.

  Interesse in BevelTools gereedschappen?

  Wil je meer te weten komen over BevelTools of heb je vragen over één van de producten?
  Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust langs in onze showroom !

  Download BevelTools cataloog   Ik wil meer info
  Bekijk in webshop