Vanaf de oprichting zijn bandzagen en bandzaagmachines de specialiteit van Vamatec. We zijn al 3 decennia invoerder van Lenox zaagbladen. De absolute marktleider. Lenox levert kwalitatief hoogwaardige bi-metalen en hardmetalen bandzagen evenals koelmiddelen.

Wist u dat Vamatec ook beschikt over een webshop gespecialiseerd in bandzagen? Op bandzaagshop.be kan u snel en eenvoudig uw Lenox bandzagen online bestellen.

Vertrouw op de expertise van Vamatec:
 

  • Vamatec beschikt over een eigen lascentrum uw garantie op een korte levertermijn.
  • We verlagen uw kost per zaagsnede. Ontdek hier hoe we dat doen
  • Meer dan 27 jaar expertise in bandzagen en bandzaagmachines
  • Exclusief verdeler Lenox bandzagen

Bandzaagmachines: Imet


Vamatec verkoopt Imet bandzaagmachines die in Europa gefabriceerd worden. Met dit gamma kunnen we een compleet assortiment aanbieden; gaande van een draagbare manuele zaagmachine tot en met een volautomatische machine met een capaciteit van 2000 mm. Vamatec biedt ook service-na-verkoop aan.

Imet  Meer over bandzaagmachines

Lenox bandzagen

Lenox produceert dankzij continue onderzoek en ontwikkeling sinds 1915 bandzagen van ongeëvenaarde kwaliteit. De marktleider Lenox streeft naar maximale kwaliteit in iedere stap van het productieproces, wat leidt tot een afgewerkt product dat de eindgebruiker veel voordelen kan bieden ten opzichte van de concurrentie. Door het uitgebreide gamma kan Lenox voor iedere toepassing een ideale bandzaag aanbieden.

Producten

Lenox staat voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en heeft de ideale bandzaag voor iedere toepassing. Zowel voor specifiek als algemeen gebruik.

Verlaag uw kost per zaagsnede

Bij Vamatec streven we ernaar om uw kost per zaagsnede te verlagen.

We stellen een Lenox service-technieker ter beschikking die samen met onze verkoopsadviseur uw zaagproces analyseert en optimaliseert tijdens een GTO test. Zo kunnen we u de meest voordelige zaag aanbieden, specifiek afgestemd op uw behoeftes.

Vertel me meer !

Samen met de Lenox service-technieker verlagen wij uw kosten per zaagsnede tijdens een GTO test.

    Vraag een gratis testzaag aan !

    Bent u momenteel nog geen Lenox gebruiker en wilt u uw zaagproces optimaliseren? Stuur ons gerust een mailtje. Ons team zal u zo snel mogelijk contacteren voor een GTO-test.

    Ik vraag een gratis testzaag aan    Vertel me meer