Vamatec is sinds 1993 gespecialiseerd in bandzagen en bandzaagmachines. We zijn officieel invoerder van Lenox zaagbladen, dé absolute marktleider. Hierdoor kunnen we een uitgebreid assortiment hoogkwalitatieve bi-metalen en hardmetalen bandzagen aanbieden. Ook voor koelmiddelen kan je bij ons terecht!

Je vindt in ons gamma ook lintzaagbladen terug van topmerken zoals Wikus, InterSaw en Sword. Hierdoor kunnen we voor elke zaagtoepassing een geschikt lintzaagblad aanbieden voor zowel de metaal, hout, als voedingsindustrie.
 

 

  • Lintzagen op maat: in-house lascentrum voor snelle levering
  • Exclusief verdeler Lenox bandzagen
  • 3 decennia expertise in bandzagen en bandzaagmachines
  • We helpen jou voordeliger zagen
     

Ontdek onze online bandzaagshop

Wist je dat Vamatec ook beschikt over een gespecialiseerde webshop? Via onze bandzaagshop kan je snel en eenvoudig je bandzagen online bestellen, op maat, volledig volgens jouw wensen en specificaties !

Ontdek onze bandzaagshop

Bandzaagmachines: Imet

Vamatec is verdeler van Imet bandzaagmachines. Deze worden in Europa gefabriceerd en staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.


We bieden een zeer breed en compleet assortiment aan: van draagbare manuele zaagmachines tot en met volautomatische machines met een capaciteit van 2000 mm. Vamatec biedt ook service-na-verkoop aan.

Imet: Europese topkwaliteit  Meer over bandzaagmachines

Lenox bandzagen

Lenox produceert dankzij continue onderzoek en ontwikkeling sinds 1915 bandzagen van ongeëvenaarde kwaliteit. De marktleider Lenox streeft naar maximale kwaliteit in iedere stap van het productieproces, wat leidt tot een afgewerkt product dat de eindgebruiker veel voordelen kan bieden ten opzichte van de concurrentie. Door het uitgebreide gamma kan Lenox voor iedere toepassing een ideale bandzaag aanbieden.

Producten

Lenox staat voor innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en heeft de ideale bandzaag voor iedere toepassing. Zowel voor specifiek als algemeen gebruik.

Wij helpen jou voordeliger zagen !

Bij Vamatec streven we ernaar om je kost per zaagsnede te verlagen. Dat begint bij de keuze van het juiste bandzaagblad. Daarom kan je steeds rekenen op onze ervaren experten om je te adviseren bij het maken van je keuze.

Wil je nog een stapje verder gaan? Vamatec ontwikkelde in samenwerking met Lenox een uniek 5-stappen traject om je zaagproces te optimaliseren. Zo kan je stukken voordeliger zagen !

Hoe optimaliseer ik m'n zaagproces?

We delen onze expertise

We willen zoveel mogelijk bedrijven helpen om efficiënter en beter te zagen. Dat doen we door onze expertise te delen. Je vindt heel wat tips & tricks terug in onze ultieme gids voor lintzagen en bandzagen. Je kan ook gratis het e-book downloaden!
 

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend

Op zoek naar een bandzaag of bandzaagmachine? Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren
voor een adviesgesprek. We helpen je graag verder !

Contacteer Vamatec