Vamatec heeft naast het succesvolle InterSaw, dat voornamelijk gericht is op bandzaagbladen, nu ook een tweede huismerk geïntroduceerd: InterTools. Hiermee biedt Vamatec een krachtige aanvulling op het bestaande merkgamma. Het assortiment is specifiek samengesteld met gereedschappen, vloeistoffen, sprays en lastafels voor de metaalindustrie. 
 

Het productaanbod omvat:
 

 • Emulsie koelmiddelen, snij- en tapolie:
  Verhoog de efficiëntie van je verspaningsproces met de hoogwaardige snij- en tapolie van InterTools. Deze koelmiddelen zorgen voor optimale prestaties en een langere levensduur van je gereedschappen.
   
 • Technische sprays: 
  InterTools biedt een breed scala aan technische sprays om aan al je productiebehoeften te voldoen. Binnen het assortiment vind je snij-, zink-, galva, universele- en siliconenspray evenals kruipolie. De perfecte oplossing om je werkprocessen prijsvoordelig te optimaliseren. Daarnaast biedt InterTools ook premium antispat- en lassprays aan.
   
 • Lamellenschijven:
  Deze schijven bieden uitstekende schuurprestaties en zorgen voor een glad en professioneel eindresultaat. De ideale keuze voor veeleisende schuurtoepassingen.
   
 • Gereedschappen voor spoorbouw:
  De spoorbouwindustrie heeft unieke vereisten en behoeften. Om hieraan te voldoen werd een assortiment gereedschappen ontwikkeld die niet alleen uitblinken door hun sterke performantie maar ook uitstekend scoren op vlak van betrouwbaarheid, zelfs in de zwaarste omstandigheden. 
   
 • Lastafels en toebehoren: 
  Ben je op zoek naar een prijsvoordelige lastafel, maar wil je niet inboeten op kwaliteit? Ook hier biedt InterTools heel interessante oplossingen. Bovendien beperkt het aanbod zich niet tot lastafels. Er zijn heel wat tools en toebehoren te verkrijgen in allerhande uitvoeringen.

  Ontdek de lastafels


Ontdek de Europese kwaliteit van InterTools

Alle InterTools producten worden zorgvuldig geselecteerd door de ervaren productspecialisten van Vamatec. Met meer dan 30 jaar expertise begrijpt Vamatec als geen ander wat de essentiële parameters zijn waaraan tools, machines en vloeistoffen voor de metaalindustrie moeten voldoen. De producten worden eerst onderworpen aan uitvoerige kwaliteitstesten alvorens ze toegevoegd worden aan het assortiment. Op die manier zorgen we ervoor dat ze beantwoorden aan de strenge criteria van Vamatec.

Het complete gamma wordt geproduceerd binnen de Europese Unie en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en milieubescherming. Zo kies je voor gereedschappen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame en verantwoorde productie.


Uitstekende prijs-kwaliteit

Het huismerk biedt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo kan de efficiëntie van je productie verhoogd worden zonder concessies te doen op vlak van kwaliteit of duurzaamheid. Of je nu een kleine werkplaats hebt of een grootschalige industriële faciliteit beheert, InterTools biedt een brede waaier aan oplossingen. Bovendien wordt het productaanbod steeds verder uitgebreid en volgt ons team nauwlettend de nieuwste innovaties en trends in de markt. 

Interesse in InterTools?

Wil je meer te weten komen over ons huismerk InterTools? Contacteer Vamatec vrijblijvend. We beantwoorden graag al je vragen !

Download cataloog   Ik wil meer info
Bekijk in webshop