Parweld, toonaangevend in lastoortsen en lasgereedschappen

Door voortdurende investeringen in mensen en technologie is Parweld toonaangevend op het gebied van lastoortstechnologie. Parweld investeert een aanzienlijk bedrag in onderzoek en ontwikkeling. De moderne R&D-afdeling maakt gebruik van de modernste technieken en apparatuur om een ​​van 's werelds meest uitgebreide reeksen MIG / MAG-, TIG- en plasmatoortsen te produceren.


Parweld Lastoortsen presteren door innovatie

Parweld weet dat hun toekomst bij innovatie ligt en is daarom voortdurend op zoek naar manieren om hun bestaande producten te verbeteren en het assortiment verder te ontwikkelen. Parweld erkent dat productiviteit belangrijk is en streeft er voortdurend naar om algemeen aanvaarde limieten uit te dagen. Parweld zorgt ervoor dat hun producten zoals: MIG-toortsen, MAG-toortsen, TIG-toortsen en plasmatoortsen, ontworpen zijn om te presteren, ergonomisch superieur en esthetisch verantwoord zijn. Tijdens het ontwerp- en testproces wordt aandacht besteed aan het waarborgen van de naleving van alle internationale normen.


Parweld lasgereedschappen in VK en China

Parweld is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke fabrikant van lastoortsen en lasgereedschappen met uitgebreide productiefaciliteiten in zowel het VK en China. Bij Parweld zijn ze trots op hun kwalitatieve producten en zijn ze van mening dat eigen productie een belangrijk element is om zowel de kwaliteit als de consistentie van hun producten te waarborgen. Hierdoor zijn ze bovendien in staat om aan de eisen van de markt te voldoen. Ontwerp, engineering, productie, logistiek en klantenservice in één faciliteit betekent dat Parweld een naadloze service kan aanbieden. Ongeacht de grootte heeft Parweld de meest effectieve oplossing voor uw bedrijf ontworpen.

Interesse in Parweld lasgereedschappen?

Ontdek ons ruim assortiment lasgereedschappen in de Vamatec webshop

Download Parweld cataloog   Ik wil meer info
Bekijk in webshop