President Safety is een snel groeiende groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen en staat vooral bekend om zijn lederen en technische werkhandschoenen met 160 jaar ervaring. Het bedrijf staat bekend om zijn lederen en technische werkhandschoenen, die zijn ontwikkeld met een focus op comfort, prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid. 


President Safety werkhandschoenen

Het assortiment van President Safety omvat een breed assortiment aan werkhandschoenen, waaronder algemene basis handschoenen voor verschillende werkzaamheden, een pluslijn met moderne technische en duurzame handschoenen en de proline, waarbij de nadruk ligt op nog meer draagcomfort en retail presentatie. Hierdoor heeft President Safety voor bijna alle toepassingen en wensen een geschikte handschoen beschikbaar. Hun doel is om een verschil te maken in de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen, voor President Safety staat de klant centraal. 

Bij President Safety wordt er veel aandacht besteed aan het behoud van duurzaamheid en Green productie, vooral bij de lederen werkhandschoenen. Het gehele assortiment van werkhandschoenen wordt geproduceerd door gecertificeerde fabrikanten die zich specialiseren in werkhandschoenen.

Het team van President Safety heeft door jarenlange ervaring een uitgebreid pakket handschoenen kunnen samenstellen die ervoor zorgt dat u elke dag veilig, comfortabel en productief kunt werken. Het bedrijf heeft de klant altijd in gedachten en streeft ernaar om een verschil te maken in de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen.


Persoonlijke beschermingsmiddelen

Naast werkhandschoenen biedt President Safety ook een breed scala aan andere persoonlijke beschermingsmiddelen aan. Deze omvatten adembescherming, oog- en gelaatsbescherming, gehoorbescherming, hoofdbescherming, werkkleding, been- en voetbescherming, EHBO-kits en valbeveiliging. Het bedrijf biedt ook regenkleding, lasschorten, werkbroeken en veiligheidslaarzen aan als onderdeel van hun werkkleding assortiment.

Kortom, President Safety is een betrouwbare partner voor al uw persoonlijke beschermingsmiddelen en heeft een uitgebreid assortiment aan handschoenen en andere beschermingsmiddelen. Hun toewijding aan kwaliteit, comfort en duurzaamheid maakt hen een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen op de werkplaats.
 

Interesse in President Safety beschermmiddelen?

Wil je meer informatie over de werkhandschoenen of beschermingsmiddelen
van President Safety? 
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte.

Ik wil meer info   Bekijk in webshop