Het bewerken van inox of RVS is een delicaat proces dat veel kennis en ervaring vereist. Daarnaast is het van cruciaal belang om gebruik te maken van geschikte slijp- en schuurmaterialen en machines om de gewenste resultaten te bereiken. Bij Vamatec w begrijpen we dit als geen ander en hebben we een uitgebreid assortiment aan producten die nodig zijn om inox efficiënt te bewerken.

Onze partner GeBrax is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige slijp- en schuurmaterialen voor inox en samen met hen delen we graag onze kennis en expertise om jou te helpen bij het bereiken van de beste resultaten. Van slijpschijven tot polijstschijven, onze GeBrax producten zijn van topkwaliteit en worden veel gebruikt door professionals in de industrie.

Door GeBrax producten te bestellen via de Vamatec webshop, ben je verzekerd van hoogwaardige materialen die nodig zijn om inox correct te bewerken. Ons team staat altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor jouw toepassing. Bestel nu de GeBrax producten via Vamatec webshop en bewerk inox als een echte professional.

Hoe verwijder ik beschadigingen uit een plat oppervlak?

Ontdek hoe u onregelmatigheden en beschadigingen optimaal verwijdert bij vlakke oppervlakken.

Meer info

Hoe werk ik lasverbindingen in een kader af?

We leggen haarfijn uit wat de beste manier is om de buiten- en binnenhoek van een ronde buis af te werken evenals een ronde bocht.

Meer info

Hoe werk ik een trapleuning met traliewerk af?

U komt hier te weten wat een perfecte afwerking inhoudt, zowel bij ronde als vierkante buizen.

Ronde buizen  Vierkante buizen

Meer weten over inox bewerken?

Hulp nodig bij de juiste productkeuze voor uw inox bewerkingen? Neem vrijblijvend contact op met uw verkoopadviseur !
Ontdek ook het ruim gamma GeBrax producten voor een perfecte inox afwerking !

Contacteer verkoopadviseur   Download GeBrax cataloog