Ben je op zoek naar een lastafel? Dan is het goed om weten dat er naast de gekende spelers ook evenwaardige alternatieven op de markt zijn. GPPH is gespecialiseerd in de productie van hoogkwalitatieve lastafels die ontzettend duurzaam maar tegelijkertijd ook prijsvoordelig zijn.

Betaalbare lastafels dankzij een weldoordachte materiaalkeuze

De GPPH-lastafels zijn gemaakt van gehard constructiestaal S355J2 + N. Hierbij is een bewuste keuze gemaakt om niet voor genitreerd staal te kiezen.

Veelvuldige testen geven immers aan dat nitreren een verwaarloosbaar effect heeft en de prijs van de lastafel onnodig opdrijft.

GPPH kiest dus duidelijk voor een no-nonsense aanpak waarbij prijsopdrijvende marketingtrucs achterwege worden gelaten. Zo kan GPPH degelijke lastafels aanbieden voor een redelijke prijs zonder in te boeten aan kwaliteit of duurzaamheid.

Minimale reflectie voor een maximale zichtbaarheid


GPPH werkt ook niet met gebeitste platen. Een vaak gehoorde klacht bij het lassen met gebeitste platen is de storende weerkaatsing van laslicht op het tafelblad. Deze wordt veroorzaakt door tafelbladen die een te hoge reflectiegraad hebben vanwege het beitsen. De kans op fouten door storende reflecties is bij GPPH tafels quasi nihil.

Hoogkwalitatief staal


Het staal gebruikt voor de GPPH-lastafels ondergaat een strenge en zorgvuldige selectieprocedure die niets aan het toeval overlaat. De kleuren van het tafelblad bevatten, afhankelijk van de batch, schakeringen tussen blauw en donkergrijs. Verfcoatings worden vermeden want deze maken het oppervlak van de tafels moeilijk te geleiden. De GPPH-lastafels worden gecoat met een preparaat op oliebasis voor een degelijke bescherming bij transport en eerste gebruik.

Een gouden tip: welke lastafel u ook gebruikt, anti-spatmiddelen zijn een must!

 

GPPH-productgamma

GPPH heeft verschillende productlijnen met lastafels. Een eerste lijn omvat de Eco, Plus en Pro lastafels die beschikbaar zijn in diktes van 8, 12 en 15mm. Je kan ook kiezen tussen gaten en tools van 16 en 28mm.


Daarnaast vinden we in het assortiment de GPPH BASIC-lijn. Deze professionele lastafels bieden een uitstekende oplossing voor wie werkt met een lasrobot, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor handmatig las-en meetwerk. Zijplaten zijn niet noodzakelijk waardoor deze tafels een heel budgetvriendelijke optie zijn.


Ben je op zoek naar een prijsvoordelig instapmodel met een lange levensduur? Dan zijn de GPPH DIY-lastafels absoluut de juiste keuze !


Ook wie op zoek is naar een automatisch (in de hoogte) verstelbare tafel wordt bij GPPH op z’n wenken bediend. De lastafels met hydraulisch hefsysteem laten toe om de hoogte van het tafelblad automatisch aan te passen. Ze zijn bovendien voorzien van een overbelastingsventiel om het heffen van een te zware last te voorkomen. Ook op vlak van veiligheid scoren deze tafels buitengewoon goed. Er is een veiligheidsklep die het verder dalen van de tafel voorkomt bij een eventuele breuk van de hydraulische lijnen. De eindschakelaars zorgen dan weer voor bescherming tegen knelling of persoonlijke letsels. 
 

 

“Een lastafel brengt enorm veel tijdwinst met zich mee. Het lassen zelf neemt slechts 15% van de tijd in beslag. 85% wordt besteed aan ordenen, meten, corrigeren en mechanische bijstelling vooraleer het lassen effectief kan worden aangevat.”


De voordelen van GPPH-lastafels

  • No-nonsense lastafels: betaalbaar én hoogkwalitatief
  • Duurzaam kwaliteitsstaal
  • Compatibel met tools van de gekende merken
  • Keuze uit diktes 8-12 en 15mm tafelblad
  • Gaten en tools van 16 en 28mm verkrijgbaar
  • Verschillende diktes verkrijgbaar
  • Minimale reflectie laslicht
  • Betere geleiding  
  • Zijpanelen met 3 lijnen gaten (diagonale rasters) inbegrepen (bij Pro, Plus en Eco lijn)
  • Verpakking en transport steeds inbegrepen in de prijs !

 

Interesse in een lastafel?

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en tegelijkertijd betaalbare lastafel? Download de GPPH-cataloog of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Download GPPH cataloog   Ik wil meer info   
Bekijk in webshop