Gereedschappen voor metaalbewerking? De grootste merken vind je onder 1 dak bij Vamatec !

Of het nu gaat over zagen, slijpen, schuren, frezen, boren, polijsten of lassen... u verwacht topkwaliteit. Daarom kiezen we bij Vamatec enkel voor de beste merken die bijdragen aan een beter en kostenefficiënter productieproces. Daarnaast testen we alle producten voor de metaalindustrie uitvoerig op duurzaamheid en kwaliteit.

Lenox bandzagen en lintzagen
 

Lenox is internationaal marktleider en fabrikant van bandzagen en lintzagen. Dankzij de superieure kwaliteit waarmee de bandzagen vervaardigd zijn wordt het Lenox productgamma gekenmerkt door precisie en duurzaamheid. Bovendien wordt het eenvoudiger om de laagste kost per zaagsnede te bereiken met deze lintzagen.

Meer over Lenox bandzagen

Imet bandzaagmachines, consistente kwaliteit en betrouwbaarheid voor een optimaal rendement.
 

Imet is een wereldspeler die hoogkwalitatieve bandzaagmachines bouwt. Het Imet-gamma, verkrijgbaar bij Vamatec, omvat manuele, auto-cut, halfautomatische- en volautomatische bandzaagmachines. Imet is al meer dan 52 jaar actief als fabrikant en heeft zichzelf ontelbare keren bewezen als betrouwbare partner.

Meer over Imet

Flott, pionier van de boormachines


Flott staat sinds jaar en dag bekend als de nummer 1 in boormachines. Naast kolomboormachines vind je ook tafelboormachines en consoleboormachines terug in het Flott gamma, beschikbaar in zowel manuele als automatische modellen.

Meer over Flott boormachines

YG-1, wereldwijd marktleider in snijgereedschappen en verspanende gereedschappen.
 

YG-1 biedt een uitgebreid assortiment frezen, boren, tappen, wisselplaten en gereedschapshouders aan. U vindt ze allemaal terug in het Vamatec gamma. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Vamatec en YG-1 kan u ook rekenen op uitgebreide technische ondersteuning en knowhow bij de aankoop van uw snijgereedschap.

Meer over YG-1

Globe snijschijven en afbraamschijven
 

Globe behoort tot de absolute wereldtop wat betreft snijschijven en afbraamschijven. Het hoogkwalitatief gamma omvat snijschijven, slijp- of afbraamschijven, schuurschijven, lamellenschijven en slijpstenen.

Meer over Globe

Parweld, lastoortsen en lasmachines, ongeëvenaarde kwaliteit


Bij Vamatec vindt u een uitgebreid gamma lasgereedschappen van het merk Parweld terug. Lastoortsen, lasmachines, gasmondstukken, contacttips, en nog veel meer.
 

Meer over Parweld

Femi, stationaire en draagbare bandzaagmachines


Het Italiaanse Femi heeft een uitgebreid gamma aan stationaire en draagbare bandzaagmachines. Femi verwierf veel naamsbekenheid door het ontwerpen van compacte bandzaagmachines die metaal afzagen zonder bramen en vonken. Een solide en betrouwbaar merk.

Meer over Femi bandzaagmachines