Eisenblätter is een uniek merk voor handslijpgereedschappen en -machines. Ongeacht wat andere merken doen, Eisenblätter verlegt constant grenzen om de hoogste standaard voor de branche opnieuw te definiëren. Hun producten zijn altijd hoogkwalitatief en steeds uniek.

De producten worden gekenmerkt door het gebruik van de nieuwste technologieën, modern design, innovatieve engineering en hoge kwaliteit met het oog op industrieel gebruik. Eisenblätter is sinds de oprichting in 1972 uitgegroeid tot een van de grootste lamellenschijvenfabrikanten ter wereld met meer dan 10.000 m2 productieruimte in Geretsried (D). Lamellenschijven voor haakse slijpers is een kerncompetentie van Eisenblätter. Als invoerder voor Belgïe kan Vamatec het complete gamma snel leveren.

TRIMFIX LAMELLENSCHIJVEN

Trimfix, een unieke reeks lamellenschijven met achterkant van natuurlijke vezels. 100% zelftrimmend. Voor een maximaal rendement op uw lamellenschijf.
Meer info

HAAKSE SLIJPERS, TOOLS EN SCHIJVEN

De haakse slijpers van Eisenblätter zijn ontwikkeld voor een optimale duurzaamheid en sterke prestaties, in alle omstandigheden. In combinatie met de uitstekende schijven een absolute meerwaarde voor elke toepassing !

Meer info

MULTIFUNCTIONELE SLIJPERS EN TOOLS

Een uniek gamma aan polyvalente, multifunctionele Eisenblätter tools, slijpers en machines. Ontdek ook alles over het innovatieve Pinloc systeem en de Fix-Klet.

Meer info

SATINEERMACHINES EN TOOLS

Een satineermachine of borstelmachine, dé oplossing om oppervlakken te satineren, structureren, opruwen, borstelen of polijsten.

Meer info

SCHUURBANDMACHINES EN TOOLS

Van buizenslijper, vijlmachine tot bandschuurmachine... U vindt ze terug in het Eisenblätter gamma.

Meer info

ONTBRAMEN EN KANTEN BREKEN

Metaalsoorten ontbramen of er een schuine kant aanzetten. Voor beide toepassingen beschikt Eisenblätter over gespecialiseerde toestellen.

Meer info

BRIGHTEX

Spiegelglanspolijsten wordt kinderspel met het Brightex polijstsysteem.

Meer info

Meer weten over Eisenblätter?

Het volledig Eisenblätter gamma ontdek je in de cataloog. Heb je vragen over één van de producten? Contacteer ons vrijblijvend of breng een bezoek aan onze showroom !

Download Eisenblätter cataloog   Ik wil meer info   Bekijk in webshop