Narex, Europese producent van oerdegelijke elektrische gereedschappen

Narex is een Europese producent van elektrisch gereedschap en een zustermerk van Festool. Doorheen de jaren bouwde Narex een stevige reputatie op als één van de meest betrouwbare merken op vlak van elektrisch gereedschap met bovendien een buitengewone prijs-kwaliteit verhouding. Ze verdwenen na enkele overnames even uit beeld maar zijn ondertussen helemaal terug, tot groot jolijt van heel wat professionals.

Het gamma bestaat onder andere uit haakse slijpers, boormachines, magneetboormachines en slagmoersleutels. In de Narex cataloog ontdek je het volledig assortiment.

  Voordelen

  • Oerdegelijke kwaliteit
  • Grote betrouwbaarheid
  • Uitgebreid gamma elektrisch gereedschap
  • Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Innovatieve technologie waaronder de unieke Jumbo Power 60V accu’s
  • Europese productie
  • Narex is een zustermerk van Festool

  Festool, zustermerk van Narex


  Wist je dat het bekende Festool een zustermerk is van Narex elektrisch gereedschap? Beide merken maken deel uit van de “TTS Tooltechnic Systems AG & Co” groep die met z’n hoofdzetel gevestigd is in het Duitse Wendlingen. Onder diezelfde groep huizen trouwens nog enkele bekende namen zoals bv. Tanos, SawStop en Shapertools. Narex bestaat ondertussen meer dan 70 jaar en heeft naast z’n kwalitatief gamma ook enkele heel noemenswaardige technologieën geïntroduceerd in z’n assortiment.

  Narex 60V technologie

  De Narex 60v technologie is een staaltje innovatie om u tegen te zeggen. Deze accu’s verleggen de grenzen van accuvermogen en levensduur. Deze 60v accu’s zijn de ideale oplossing voor elektrisch gereedschap dat gebruikt wordt bij heavy duty toepassingen. De in serie geschakelde Li-Ion 4V cellen bevatten een enorme hoeveelheid energie. Hierdoor kan je zonder zorgen één of meerdere werkshifts met zo'n accu voltooien. Bovendien zorgt de technologie ervoor dat het stroomverbruik verminderd wordt en het voorkomt verliezen die veroorzaakt worden door overhitting.

  In vergelijking met 18V/5,0 Ah accu’s kan je de Narex 60V accu’s dubbel zo lang gebruiken!

  Andere technologieën

  Afhankelijk van het type elektrisch gereedschap ontwikkelde Narex ook heel wat andere interessante technologieën. Je vindt ze allemaal terug in de cataloog maar we geven alvast enkele mee:

  • Electronic control & protection: Een hi-tech systeem voor het aansluiten van brushless-technologie met moderne elektronische componenten om optimalisatie te bieden en outputbalans, hoge nauwkeurigheid, effectiviteit, en een langere levensduur. 
  • Autonome LED-aanraking indicator: Deze indicator geeft onmiddellijke informatie over de staat van de batterij en de resterende operationele capaciteit.
  • Geavanceerde digitale communicatie: Maak het nauwkeurig regelen van vermogen mogelijk evenals het instellen van optimale prestatie-parameters. Geavanceerde multi-speed specials vinden een veel bredere toepassing in hun specifieke toepassingsgebieden.

  Interesse in Narex?

  Wil je meer weten over Narex of één van de Narex producten? Contacteer ons vrijblijvend of breng een bezoek aan onze showroom !

  Download Narex cataloog   Ik wil meer info   Bekijk in webshop