Bohrcraft brengt zijn producten onder drie verschillende merken-lijnen op de markt. Alle Bohrcraft gereedschappen kan je in België kopen bij Vamatec, die invoerder is van het complete gamma.

Bohrcraft

Robuuste kwaliteit voor industrie en bouw


Voor professioneel gebruik en een lange levensduur. Het merk Bohrcraft omvat een breed assortiment aan snijgereedschappen, evenals een breed assortiment aan steen- en houtbewerkingsgereedschappen. Overtuig uzelf van deze uitstekende prijs-prestatieverhouding kwaliteitsniveau. Dankzij de Bohrcraft producten kan Vamatec u voor quasi elke materiaal en elke toepassing het geschikte product leveren.

Profi Plus

Premium merk voor precisiegereedschap van het hoogste kwaliteitsniveau


De gereedschappen van het merk Profi-Plus zijn ontworpen voor professioneel gebruik in de metaalindustrie. Deze zijn bijgevolg ook geschikt voor normaal boorwerk in alle gangbare materialen. De boren en frezen van Profi-Plus kenmerken zich door de hoogste precisie en een lange levensduur. Met deze high-end tools kan Vamatec u voor een groot aantal toepassingen de juiste oplossing bieden.

Profi Basic

Industriële kwaliteit voor nauwkeurig verspanen.


Boorgereedschap voor intensief gebruik en lange levensduur. De Profi-Basic gereedschappen zijn ontworpen voor professioneel gebruik in de industrie. Ze zijn uiteraard ook geschikt voor normaal boorwerk in alle gangbare materialen. De boren van ons professionele merk kenmerken zich door een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Meer weten over Bohrcraft?

Ontdek het volledig Bohrcraft gamma in de catalogus. Heeft u vragen over een Bohrcraft product? Aarzel niet om vrijblijvend een Vamatec verkoopadviseur te contacteren.

Download Bohrcraft cataloog   Download Bohrcraft uitbreiding   Contacteer verkoopadviseur