Force gereedschap staat bekend om z’n kwalitatieve en duurzame eigenschappen. Als het gaat om professionele tools, biedt dit merk een ongeëvenaarde combinatie van superieur design en topkwaliteit. Het volledige assortiment is verkrijgbaar bij Vamatec.
 

Gereedschappen voor professionals

Force biedt een zeer uitgebreid gamma gereedschappen voor professionals. Of je nu actief bent in de automotive-, bouw- of metaalsector, je vindt steeds de juiste tools voor elke klus dankzij het groot en divers aanbod.

Het assortiment omvat speciaal auto gereedschap, doppensets van verschillende afmetingen (1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1"), schroevendraaiers, slagmoergereedschap, sleutels, beitels, pendrijvers, doorslagen, haakse sleutelsets, foamsets, tangen en diverse andere tools.  Daarnaast produceert Force ook gereedschapskoffers-en wagens evenals werkbanken.
 


Force gereedschapswagens: onmisbaar voor je werkplaats.

Force gereedschapswagens zijn een essentiële aanvulling voor je werkplaats. Ze bieden niet alleen een stijlvolle en georganiseerde opslagoplossing, maar ook doordachte functionaliteit. 
Ze zijn beschikbaar in diverse modellen met verschillende afmetingen en laden. Je kan de Force gereedschapswagens zowel leeg als gevuld bestellen. Er zijn heel wat setten (trays) met tools te verkrijgen die perfect in de laden van de wagen passen. Deze zijn voorzien van een voorgevormde foam zodat jouw tools steeds efficiënt kunnen geordend worden. Bovendien zijn de gereedschapswagens uitgerust met wielen om een optimale mobiliteit te garanderen op de werkvloer.
 


Werk efficiënt in alle omstandigheden met Force gereedschapskoffers

Wie op verplaatsing werkt wil z’n tools snel en efficiënt kunnen opbergen. Niets zo vervelend als gereedschappen die zoekgeraken op een werf of andere werklocatie. De Force gereedschapskoffers bieden de perfecte oplossing. Elk model is voorzien van een uitgekiend opbergsysteem waardoor je zonder tijdverlies snel de juiste tools terugvindt. Bovendien zijn de robuuste Force gereedschapskoffers vervaardigd uit oerdegelijke materialen en componenten zodat ze bestand zijn tegen uitdagende omgevingen. Zo blijven je tools optimaal beschermd.


Ontdek de superieure kwaliteit van Force gereedschappen

Force gereedschappen zijn ontwikkeld voor en door professionals. Het bedrijf weet als geen ander dat tools dagelijks onderworpen worden aan intensief gebruik in allerhande omgevingen en omstandigheden. Daarom zijn betrouwbaarheid en kwaliteit pijlers die primeren bij de productie en ontwikkeling van alle Force gereedschappen. Hierdoor kan je ook bij langdurige gebruik of zware belasting rekenen op consistente prestaties.


Comfortabel en ergonomisch

Naast het kwaliteitsaspect wordt bij Force ook rekening gehouden met het gebruikscomfort en de gebruiksvriendelijkheid. Force gereedschappen zijn ergonomisch gevormd en bieden een comfortabele grip, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd.

Interesse in gereedschappen van Force?

Wens je meer informatie over Force Tools? Download de cataloog of contacteer ons vrijblijvend !

Download Force cataloog   Ik wil meer info
Bekijk in webshop