Strong Hand Tools lasgereedschappen

Strong Hand Tools is een Amerikaanse fabrikant van lastoebehoren en lasgereedschappen gekenmerkt door een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. Een straffe prestatie, want heel wat gereedschappen worden in-house geproduceerd en ontwikkeld. Strong Hand Tools beschikt ook over een productie-eenheid en Europees magazijn in Tsjechië. Naast het logistiek voordeel houden ze hiermee de vinger aan de pols bij de Europese lassector en metaalindustrie.

Een uitgebreid gamma lasproducten voor de metaalindustrie

We vinden 3 belangrijke productlijnen met lastoebehoren:

Strong hand Tools lasgereedschappen


Onder deze productgroep vinden we lastoebehoren zoals: mig-lastoortshouders, lasmagneten, lastangen en nog veel meer. Built to last en geproduceerd met het oog op innovatie en een betere productiviteit.

Rhino Cart mobiele lastafels


Het Rhino Cart gamma omvat mobiele lastafels en bijhorende accessoires. Het Rhino Cart Mobile fixturing station is een kant-en-klaar systeem voor het opspannen en klemmen tijdens het lassen en fabriceren. Deze mobiele lastafels zijn uitgerust met vergrendelbare zwenkwielen en stelvoeten. Zo kan u de lastafel zowel mobiel als stationair gebruiken.

Er zijn heel wat handige accessoires te verkrijgen van legborden, bakjes tot panelen zodat u lasklemmen, lastangen en andere gereedschappen binnen handbereik kan bewaren op een ordelijke manier.

BuildPro lastafels


De BuildPro lastafels van Stronghand zijn ontwikkeld met het oog op het verhogen van de lasproductiviteit d.m.v. een snel, accuraat en eenvoudig te gebruiken modulair fixatie systeem. Dankzij het gepatenteerde BuildPro systeem kan de lasoperator op elk punt van de tafel lasklemmen en lascomponenten plaatsen en zo eenvoudig werkstukken, hoe complex ook, klemmen. Bovendien zijn deze hoogkwalitatieve tafels uiterst betaalbaar.

Interesse in lastafels of lasgereedschappen van Strong Hand Tools?

Meer te weten komen over Strong Hand Tools of heeft u vragen over één van de producten? Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust eens langs in onze showroom !

Download cataloog   Ik wil meer info
Bekijk in webshop