Helly Hansen is een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kledij en uitrusting, oorspronkelijk ontworpen voor zeilers in extreme omstandigheden. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1877, toen Helly Juell Hansen in Noorwegen zijn eerste waterdichte jas creëerde. Deze innovatieve jas betekende het begin van een revolutie in beschermende kleding voor zeilers en vissers. Al snel verwierf Helly Hansen een reputatie als pionier op het gebied van waterdichte en functionele kleding.

Het bedrijf ontwikkelde ook een professionele productlijn met veiligheids-en werkkledij. De Helly Hansen workwear collectie omvat een breed assortiment aan werkbroeken, T-shirts, truien, jassen en veiligheidsschoenen. Dankzij hun jarenlange expertise in het produceren van producten voor uitdagende omgevingen heeft Helly Hansen een noemenswaardige workwear collectie op poten weten te zetten.
 

Een stapje voor met Helly Hansen veiligheidsschoenen 

De veiligheidsschoenen van Helly Hansen Workwear zijn ontworpen om te voldoen aan de strengste vereisten op vlak van kwaliteit en veiligheid. Ze beantwoorden aan alle noodzakelijke ISO-normen en bieden een optimale bescherming voor je voeten tijdens het werk. Maar dat is niet alles. Helly Hansen begrijpt ook het belang van stijl in de werkomgeving. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat de schoenen niet alleen functioneel zijn, maar ook een trendy en eigentijds design hebben. Met Helly Hansen Workwear ben je niet alleen goed beschermd, je loopt er ook modieus bij.
 


Helly Hansen Workwear: trendy veiligheidskledij

Helly Hansen Workwear heeft een uitgebreide collectie werkkleding die perfect aansluit op de behoeften van elke professional. Of je nu werkt in de bouw, logistiek, transport of een andere veeleisende sector, Helly Hansen heeft de juiste kledingstukken die perfect bij je look én werkomgeving passen. Van robuuste werkbroeken en duurzame jassen tot comfortabele T-shirts, longsleeves, sokken, polo's en hoodies. De HH workwear collectie biedt alles wat je nodig hebt om elke uitdaging op de werkvloer aan te gaan… in stijl!
 


Wist je dat HH workwear ook een speciale productlijn ontwikkelde voor dames? De Luna collectie is ontworpen met aandacht voor de specifieke pasvorm en behoeften van vrouwen in iedere werkomgeving. Dankzij het Luna assortiment kunnen vrouwelijke professionals rekenen op hoogwaardige werkkledij die zowel praktisch als modieus is. 
 

 

Helly Hansen Workwear biedt hoogwaardige kleding en uitrusting voor iedere professional. Met aandacht voor veiligheid, duurzaamheid en hedendaagse modetrends zorgt Helly Hansen ervoor dat je klaar bent voor elke werkuitdaging. Ontdek vandaag nog de veelzijdige collectie en ervaar de kwaliteit en functionaliteit die je van dit gerenommeerde merk mag verwachten.

Interesse in Helly Hansen Workwear?

Wil je meer te weten komen over de HH-workwear collectie? Download snel de cataloog !
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte !

Download HH cataloog   Ik wil meer info
Bekijk in webshop