Vamatec is een toeleverancier van oplossingsgerichte technische schuurmaterialen.

U kan bij Vamatec terecht voor de meest voorkomende producten zoals klassieke schuurmaterialen, gebonden schuurmaterialen, driedimensionele soepele schuurmaterialen en unitzed driedimensionele semi-flexibele schuurmaterialen.

Nicheproducten, die een zeer hoogwaardige technische kwaliteitskennis en productkennis vereisen, kunt u bij ons eveneens terugvinden maar ook specials, volledig op maat gemaakt volgens de specifieke eisen van de klant.

Binnen ons assortiment vindt je merken zoals 3M, Globe, Sait, Eisenblätter, Deerfos, en Novo Abrasives. Op deze manier kunnen wij een oplossing bieden voor elke slijp- en schuurtoepassing en binnen elke prijsklasse. Bij Vamatec vindt u alleen kwalitatieve slijpmaterialen die geheel voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen zoals OSA.

Snijschijven

U vindt op de webshop van Vamatec snijschijven van verschillende diameters en dikte. Er bestaan doorslijpschijven voor verschillende materiaalsoorten zoals ijzer, RVS of inox, aluminium en gietijzer.
Vind uw snijschijf

Slijpschijven

Op de webshop van Vamatec kan terecht voor slijp- of afbraamschijven van verschillende diameters en diktes. Er bestaan slijpschijven voor verschillende materiaalsoorten zoals ijzer, RVS of inox, aluminium en gietijzer.
Vind uw slijpschijf

Lamellenschijven

Via de Vamatec webshop kan je lamellenschijven bestellen die ofwel een rug van glasvezel ofwel een rug van natuurvezel (trimfix) hebben. Daarnaast kan je lamellenschijven van korund, zirkonium en ceramische korrel kopen. Vamatec heeft een lamellenschijf voor elke toepassing.
Vind uw lamellenschijf

Fiberschijven

Schuurschijven met aluminium oxide, zirkonium of ceramische korrel, al dan niet voorzien van een koelend additief vindt je terug op de Vamatec webshop
Vind uw fiberschijf

Schuurbanden

Schuurbanden met aluminium oxide, zirkonium of ceramische korrel, al dan niet voorzien van een koelend additief vindt je terug op de Vamatec webshop.
Vind uw schuurband

Er zijn veel verschillende bewerkingsmethodes waarbij verschillende producten voor worden gebruikt. Wat heeft u nodig? Wij geven u graag professioneel advies. Bij vragen kunt u mailen of bellen!

Meer weten over slijpen, schuren en polijsten?

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren of onze slijpen, schuren
en polijsten catalogus downloaden !

Download cataloog   Contacteer ons


Producten op maat

Wij kunnen ook op maat gemaakte producten leveren. Wenst u meer informatie? Contacteer vrijblijvend een verkoopadviseur.
 

Meer weten of slijpen en schuren?

Wil je meer te weten komen over slijp-en schuurtechnieken, machines en materialen? Check onze blogs met tal van tips en tricks !