BevelTools

Bij Vamatec gaan we graag proactief te werk. Wanneer we op zoek gaan naar innovatieve producten gebeurt dat vaak vanuit een vraagstelling. Een tijdje geleden staken we met ons team de koppen bij elkaar en vroegen ons af of we klanten een oplossing konden bieden om nog efficiënter te werken bij het afschuinen en afronden van metaal. 

Met de freeskoppen en laskantmachines van BevelTools kunnen we een degelijk en prijsvoordelig antwoord bieden op die vraag.

Efficiënter laskanten en rondingen aanbrengen met BevelTools

Beveltools produceert zowel laskantmachines als freeskoppen. Zowel de machines als frezen mogen gerust een toonbeeld van innovatie genoemd worden.
 

Frezen met gepatenteerde geometrische vorm

Deze frezen zijn niet te vergelijken met andere oplossingen. BevelTools heeft immers speciale freeskoppen ontwikkeld met een gepatenteerde geometrisch vorm. Maar wat zijn nu juist de voordelen?  We zetten ze even op een rijtje.

  • Freeskop wisselen? Dat kan eenvoudig in 1 beweging. Je schroeft gewoon een ander kopje op en klaar is kees ! Bovendien heb je geen andere houders meer nodig.
     
  • Goedkoper dan wisselplaten dankzij de langere levensduur. De frezen beschikken over meer snijkanten waardoor ze langer meegaan.
     
  • Een superieure afwerking t.o.v. conventionele methodes.
     
  • Snij moeiteloos in 1 werkgang door metaal, zelfs harde metalen (laser-of plasma gesneden kanten).
     

Laskantmachines voor elke toepassing

Beveltools biedt ook een breed assortiment aan laskantmachines. Je kan de machines in 2 categorieën opdelen: Bevel Mate en Bevel Mite.

    • Bevel Mate machines: een productlijn speciaal ontwikkeld voor de zwaardere werkzaamheden met een capaciteit tot 12mm. Er zijn zowel elektrische als pneumatische machines beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Perfect voor het aanbrengen van laskanten of radii bij metaal.
       
    • Bevel Mite machines: bij deze machines ligt de nadruk op een optimale hanteerbaarheid bij licht afkant- en afrondwerk tot 6mm. Het zijn compacte lichtgewichten die eveneens in elektrische als pneumatische versie beschikbaar zijn.

    Interesse in BevelTools?

    Wil je meer te weten komen over BevelTools of heb je vragen over één van de producten?
    Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust langs in onze showroom !

    Download BevelTools cataloog   Ik wil meer info
    Bekijk in webshop