Imet H650

Imet staat sinds jaar en dag bekend om z’n uiterst betrouwbare en kwalitatieve bandzaagmachines. Ook op vlak van innovatie nemen ze het voortouw in de sector. De nieuwe H650 bandzaagmachine is wederom een bevestiging van de knowhow en expertise van Imet.

De H650 is een halfautomatische dubbele kolombandzaagmachine, geschikt voor rechte sneden. De Imet H650 is nu verkrijgbaar in de Maxi Line.

De krachtige zaagmachine is specifiek ontwikkeld om een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden met bovendien een zeer laagdrempelige bediening. De H650 is uiterst geschikt voor bedrijven in de metaalconstructie evenals staalbouw, handelaren in constructiestaal en mechanische werkplaatsen.

Je kan met deze bandzaagmachine zowel rechte sneden van buizen en profielen als massief materiaal zagen.

 

Capaciteit Imet H650:

  • Rond (buis): 510 mm
  • Rond (massief): 280 mm
  • Vierkant: 480 mm
  • Rechthoekig: 650x450 mm

Technische kenmerken:

  • Elektrogelast zaagframe met hydraulische neerwaartse beweging, schuivend op lineaire geleiders en metalen pads met kogellagerspindel.
  • Hoge bladspanning tijdens het proces om trillingen en breuken te voorkomen; zaagblad onder een hoek van 6° geplaatst zodat de machine altijd werkt op een materiaaldoorsnede (zelfs voor platen of vierkante buizen) gedurende het hele zaagproces, inclusief de eindsnede, waardoor de levensduur van het zaagblad wordt verlengd en de prestaties worden verhoogd.
  • Standaard machine is uitgerust met een 3 kW motor en een bladhoogte van 34 mm; om het zaagproces te optimaliseren is het High Performances Pack beschikbaar met een 4 kW motor, een bladhoogte van 41 mm en een hydraulisch spansysteem (dat ook de snijcapaciteit op massief materiaal tot 350 mm verhoogt).
  • Het materiaal wordt perfect ondersteund tijdens de cyclus door het ruime werkgebied voor en na het zaagblad. De bankschroef heeft een 650 mm lange hydraulische cilinder met kogellagerspindel voor perfecte materiaalblokkering.
     

Interesse in de nieuwe Imet H650?

Wens je meer informatie over de H650 of een andere Imet zaagmachine? Contacteer ons vrijblijvend !

Download Imet cataloog   Ik wil meer info