wegenwerken

Beste klant,

Graag brengen wij je op de hoogte van aanstaande wegenwerken op de Kortrijksesteenweg (N43) in Deinze, uitgevoerd door het Agentschap Wegen en Verkeer. Vanaf huisnummer 147 tot aan de Molenstraat wordt het wegdek vernieuwd, inclusief fietspaden. De werken starten op 13 mei en worden naar verwachting afgerond op 28 juni 2024. Om hinder te minimaliseren, worden de werken in twee fasen uitgevoerd: eerst in de richting van Zulte, gevolgd door de rijstrook richting Deinze.

Vamatec vlot bereiken: praktische info
 

  • Tijdens de werken geldt een parkeerverbod in de werfzone, Molenstraat en Sint-Hubertstraat (vanaf huisnummer 216). 
     
  • Het gemotoriseerd verkeer richting Zulte kan de werfzone passeren. Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km/u. 1 van de zijstraten uitrijden kan dus maar in één richting (richting Zulte).
     
  • Het gemotoriseerd verkeer richting Deinze volgt een omleiding via de Kortrijksesteenweg (N43) naar de Molenstraat en de Sint-Hubertstraat. Daarna rijdt het verkeer verder naar de Houtkantlaan, de Oostkouterlaan en de Volhardingslaan (N35).
     
  • Het zwaar verkeer richting Zulte kan de werfzone passeren. Er geldt een snelheidsbeperking van 30 km/u. Het zwaar verkeer richting Deinze verlaat de Grote Steenweg (N43) in Olsene en rijdt via de Centrumstraat/Oudenaardestraat/Olsensesteenweg (N459) naar de E17.