Wikus en InterSaw zaagbladen bij Vamatec

Vamatec is verheugd om een stevige uitbreiding van het bandzagen assortiment aan te kondigen. Naast Lenox introduceren we 2 gloednieuwe topmerken in ons assortiment: Wikus en InterSaw.

Door deze uitbreiding kunnen we nog meer à la carte werken, op maat van de klant en extra technologieën in ons gamma introduceren.

Dit past perfect in de bedrijfsfilosofie van Vamatec, wiens missie het is om het productieproces van de klanten te optimaliseren door het leveren van geschikte kwaliteitsproducten en technisch advies. Meer dan ooit garandeert Vamatec de laagste kost per zaagsnede.


Wikus, extreem performante bandzagen van Duitse topkwaliteit !

Wikus is Europa's grootste fabrikant van bandzagen. De Duitse producent is al sinds 1958 actief en staat bekend om z'n hoogkwalitatief assortiment bimetaal en hardmetaal zaagbladen.

Het gamma omvat zaagbladen voor:

  • Universeel gebruik
  • Buizen en profielen
  • Volle materialen

Meer over Wikus
 

InterSaw: ontdek het gloednieuwe huismerk van Vamatec !

InterSaw bandzagen worden in Duitsland geproduceerd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke doch kwalitatieve zaag.

Het gamma omvat bandzagen voor:

  • Buizen,
  • Profielen,
  • Volle materialen
  • Bouwmaterialen

Meer over InterSaw
 

Vamatec, zoals steeds uw vertrouwde Lenox Partner

Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor kwalitatieve Lenox bandzagen. Vamatec is al sinds de oprichting in 1993 officieel verdeler van Lenox bandzagen. Recent bevestigde Lenox nogmaals z'n jarenlange vertrouwensrelatie met Vamatec in een officieel communiqué.

Meer over Lenox
 

Download de nieuwe bandzaag cataloog

Ontdek onze nieuwe én vertrouwde merken in onze bandzagen cataloog. Je kan de cataloog downloaden of een gedrukt exemplaar aanvragen.

Download cataloog  Ik wens een gedrukt exemplaar