Spiraalboren voor Hardox

Gaten boren in Hardox kan een helse klus zijn, het is immers een zeer harde staalsoort. Daarom is het essentieel om sterke en duurzame boren te gebruiken die specifiek bedoeld zijn voor dit type materialen. 

De M42 HSS-E Cobalt spiraalboren van Bohrcraft zijn speciaal ontwikkeld voor het boren in Hardox en bieden een aantal unieke voordelen:
 

  • Het zijn uiterst stabiele boren met een extreem hoge hittebestendigheid. Dit zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de hoge temperaturen die kunnen ontstaan tijdens het boren in Hardox.
     
  • Ze zijn specifiek geschikt voor het bewerken van slijtvast plaatwerk zoals bv.: Hardox 400-450-500, HiTuf en XAX.
     
  • Dankzij het gebruik van M42/Co8-staal en de speciale ZRN+ coating (met laag wrijvingscoëfficiënt) hebben deze spiraalboren een lange standtijd.

Toepassingen

Hardox is een veelgebruikte materiaalsoort. Daarom zijn de speciale spiraalboren van Bohrcraft breed inzetbaar voor allerhande toepassingen zoals het bewerken van:

  • Graafbakken
  • Shovels
  • Kiepwagens
  • Vibrerende transportbanden gemaakt van slijtvast plaatstaal.

Welk gat je ook moet boren, je kan steeds rekenen op een nauwkeurig en kwalitatief resultaat. Dankzij de hoge standtijd zijn het bovendien ontzettend voordelige boren.

De M42 HSS-E Cobalt Bohrcraft boren zijn beschikbaar in heel wat verschillende diameters en lengtes. Zo vind je steeds een boor die aansluit bij de behoeften van al jouw projecten. Bovendien zijn de boren ook te vekrijgen als 5-delige set. 

Interesse in Bohrcraft spiraalboren voor Hardox?

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte ! Je kan ook de Bohrcraft cataloog downloaden. 
Bovendien vind je deze topper ook in onze webshop.

Contacteer Vamatec   Download de Bohrcraft promo  Webshop