U werkt in de spoorbouwsector? Dan is de kans groot dat u zowel de kraagschroefmachines van Robel of Geismar gebruikt evenals de draagbare slagmoeraanzetters van Vessel of Geismar. Kraagschroefmachines hebben een 7/8” aansluiting waarvoor al geruime tijd doppen met een snelkoppeling op de markt zijn.

Draagbare slagmoeraanzetters zijn een ander paar mouwen. Omwille van de 1” aansluiting dient u hier doppen te gebruiken met ring en pin. Inderdaad, niet zo handig en best wel tijdrovend.
 

Problemen zijn er om opgelost te worden. Vamatec kreeg ontzettend veel vraag vanuit de sector naar een degelijke oplossing. Omdat die oplossing niet bestond hebben we er zelf 1 ontwikkeld.


Het resultaat? Een 3-in-1 adapter, hoe die adapter precies werkt en wat de voordelen ervan zijn komt u hier te weten.

Een adapter speciaal voor draagbare slagmoeraanzetters

De door Vamatec ontwikkelde adapter is zowel een verlengstuk van 250mm + adapter van 1” naar 7/8” met snelkoppeling.

Een uniek hulpstuk met 3 grote voordelen:

  1. Ergonomischer en comfortabeler dankzij het 250 mm verlengstuk
  2. Sneller en eenvoudiger werken doe je dankzij de doppen met snelkoppeling i.p.v. het achterhaald systeem met ring en pin.
  3. Slechts één type dop nodig (7/8” met snelkoppeling). Op die manier hoeft u slechts 1 type in voorraad te hebben wat natuurlijk besparend werkt. Bovendien voorkomt u veel frustratie... verkeerde doppen mee naar de werf? Dat is uiteraard verleden tijd.
     

Adapter online bestellen