Om oppervlakken te satineren, structureren, opruwen, borstelen of polijsten is een satineermachine of borstelmachine van Eisenblätter de ideale oplossing. U kan een satineermachine gebruiken in combinatie met lamellenwielen, gecombineerde wielen, vlieswielen of opblaasbare wielen samen met schuurhulzen. Zo is er voor elke afwerkingsklus de perfecte samenstelling. Mits opties kan een satineermachine meestal ook omgebouwd worden tot een basic buizenslijper.

Machines

POLY-PTX 802 HT


De uitvinder van de draagbare lineaire slijpmachine verbeterde de vertrouwde POLY-PTX® machine. De beste satineermachine beschikt nu niet alleen additioneel over het Dust-Prevent-Systeem maar heeft ook nog enkele andere voordelen.
 

POLY-PTX AKKU HT


De uitvinder van de PTX heeft nu ook een akku versie op de markt gebracht die de topper is van alle accu-aangedreven handschuurmachines. Ontdek de Eisenblätter POLY-PTX HT in onze webshop.
 

Tools

Eisenblätter is de marktleider als het lamellenwielen en vlieswielen betreft, of een, combinatie van beide. Tegenwoordig worden deze wieken ook vervaardigd uit schuurlinnen met ceramische korrel en wordt er zelfs Clean & Strip materiaal gebruikt.

TIP: 115 mm wielen hebben 100% langere levensduur dan wielen van 100 mm diameter en 80% langere levensduur dan die van 105 mm. De plastic kern blijft bij de drie verschillende diameters immers dezelfde.

Interesse in een satineermachine van Eisenblätter?

Deze en nog veel meer topproducten van Eisenblätter ontdekt u in de Eisenblätter cataloog. Heeft u nog vragen over één of meerdere producten? Contacteer vrijblijvend een verkoopadviseur.

Download Eisenblätter cataloog   Contacteer een verkoopadviseur