BevelTools TopEdge en TEBI

Een tijdje geleden introduceerden we de innovatieve freeskoppen en laskanten van BevelTools. Sinds kort zijn ook de Top Edge en TEBI 3.0 te verkrijgen, twee krachtige stationaire machines die een waardevolle aanvulling zijn op het bestaande BevelTools assortiment. 

Top Edge: Stationaire metaalfreesmachine

Deze tafelfreesmachine is het resultaat van een langdurige samenwerking tussen Q-Fin en Beveltools. De TopEdge beschikt over een nieuw ontwikkelde flenskop en adapter voor Beveltools metaalfrezen. Met een traploos instelbare motorsnelheid kan deze machine snel verschillende radiussen of lasranden aan metalen vormen frezen.

Het materiaal kan eenvoudig worden vastgezet met elektromagneten of klemmen die passen op het standaard gatenpatroon. De twee-knopsbediening op de handgreep zorgt voor veilig gebruik, en de wielen onder de tafel maken de machine makkelijk verplaatsbaar.

De TopEdge is compatibel met alle BevelMate® freeskoppen van BevelTools en zorgt snel voor een perfecte hoek of radius. Ondanks het gewicht van circa 450 kg is de machine flexibel dankzij de zwenkwielen, waardoor hij eenvoudig naar de gewenste locatie kan worden verplaatst.

Kortom, het TopEdge-concept is de ideale keuze voor veeleisend freeswerk (afkanten tot 12 mm). Zwaar tillen van handgereedschap is niet meer nodig, waardoor de machine perfect is voor repetitieve taken.
 

TEBI 3.0 stationaire kantenfreesmachine

Geen complexe machine-instellingen of langdurige processen meer. Met TEBI heb je ultieme controle over de metaalbewerking. Dankzij het innovatieve ontwerp kun je het metalen werkstuk eenvoudig langs de Bevel Mite® frees bewegen, die uit de tafel omhoog komt.

Het afschuinen of afronden van kleine werkstukken, gaten en gebogen materialen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Omdat je het werkstuk niet hoeft vast te zetten, kun je razendsnel werken.

TEBI maakt het werkproces eenvoudiger met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp. Selecteer de gewenste metaalfrees, stel de snelheid en diepte in met de elektronische bediening, en beweeg het werkstuk soepel langs de frees. Het resultaat? Perfectie in een handomdraai.

Ervaar ongeëvenaarde precisie, efficiëntie en gemak met TEBI. Verhoog je metaalbewerking en ontdek vandaag nog de eindeloze mogelijkheden!

Interesse in BevelTools?

Wil je meer te weten komen over de BevelTools TopEdge of TEBI?
Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust langs in onze showroom !

Download de BevelTools cataloog   Ik wil meer info