Flott Felix 2.0 boorklemmen

De naam Flott doet bij veel professionals in de metaalindustrie direct een belletje rinkelen. Terecht, want het Duitse merk staat al decennialang bekend om z’n oerdegelijke kolomboormachines die een vlekkeloze reputatie genieten op vlak van kwaliteit en efficiëntie. Maar Flott biedt veel meer dan kolomboormachines. Ze produceren bijvoorbeeld ook boorklemmen. De nieuwste Felix 2.0 klemmen bieden een aantal zeer interessante voordelen. We nemen ze even onder de loep.


Flott Felix 2.0 boorklemmen, een grote stap vooruit

Het klemmen van een werkstuk is voor velen een dagelijkse bezigheid, maar laat ons eerlijk zijn, je werkstuk goed geklemd krijgen is niet altijd evident en je verliest er vaak ontzettend veel tijd mee. Dat is natuurlijk ook Flott niet ontgaan. Met de Felix 2.0 boorklemmen worden een aantal veelvoorkomende problemen uit de wereld geholpen.
 

We zetten de belangrijkste voordelen even op een rijtje:

 • Eenvoudig te monteren met 1 schroef
  Geen gedoe, geen tijdverlies. Je monteert de boorklem met 1 schroef. That’s it!
   
 • Zeer grote bewegingsvrijheid en flexibiliteit
  Je kan de Felix boorklem vrij bewegen over het werkblad. Positioneren wordt dus een fluitje van een cent.
   
 • Fixeren met 1 hand
  Met het gepatenteerde systeem van Flott zet je de boorklem vast met 1 hand!
   
 • Anti-twist functie
  Dankzij de Anti-Twist functie zal de boorklem niet onbedoeld stoten of draaien tijdens het gebruik. Zo werk je een pak efficiënter maar vooral ook veiliger.

 


 

De boorklemmen zijn beschikbaar in 4 verschillende maten. Je kan kiezen tussen de Felix 80, 100, 120 en 150. De klemmen zijn vervaardigd met hoogkwalitatieve en duurzame materialen, zoals we gewoon zijn van Flott. Ze kunnen dus tegen een stootje en gaan lang mee.

We kunnen dus gerust concluderen dat de typische deutsche gründlichkeit van Flott zich niet beperkt tot hun kolomboormachines. 

Interesse in de Flott Felix 2.0 boorklemmen?

Wil je meer te weten komen over de Flott Felix boorklemmen? Contacteer ons vrijblijvend !

Download Flott Felix Brochure   Ik wil meer info

Bekijk in webshop