Heb je roestvrijstalen lastafels nodig voor jouw projecten? Dan hebben we goed nieuws ! GPPH introduceert een nieuwe lijn met roestvrijstalen INOX lastafels. Deze tafels zijn verkrijgbaar in de PRO (15 mm) en PLUS (12 mm) series, elk met tien verschillende afmetingen om aan jouw specifieke eisen te voldoen.

Uitstekende specificaties en technische parameters

De GPPH INOX lastafels bieden tal van voordelen en zijn ontworpen met de hoogste kwaliteit roestvrij staal (kwaliteit 1.4301), wat zorgt voor zowel duurzaamheid als corrosiebestendigheid. Deze eigenschappen zijn essentieel voor het lassen van roestvast staal, aangezien corrosievorming op de gelaste structuren wordt voorkomen.

De lastafels uit de GPPH INOX-serie beschikken over een hoge elektrische geleidbaarheid met een elektrische weerstand van 0,73 Ω mm²/m bij 20°C. Dit maakt de tafels uiterst efficiënt voor gebruik in diverse laswerkzaamheden.

Flexibele configuraties voor elke werkplek

De GPPH INOX lastafels zijn verkrijgbaar met verschillende diameters van gaten en rasterpatronen om aan uiteenlopende behoeften te voldoen:

  • diameter 28 mm in een 100x100 mm raster of een diagonaal raster.
  • diameter 16 mm in een 100x100 mm raster, een diagonaal raster, of een 50x50 mm raster.

Daarnaast kunnen de tafels worden geleverd met poten op voet of op wielen, afhankelijk van jouw voorkeuren en de mobiliteitseisen van jouw werkplek.

Precisie en stabiliteit

Elke GPPH INOX tafelblad is uitgerust met een gegraveerde schaal en solide ribben voor een perfect vlakke werkoppervlakte met een vlakheidstolerantie van ±0.3 mm over de gehele afmeting. De ribben zijn gemiddeld om de 400 mm geplaatst, wat zorgt voor maximale stabiliteit en voorkomt vervorming tijdens het gebruik. De zijwanden van de tafels hebben een hoogte van 200 mm en zijn vervaardigd met een afwijkingstolerantie van ±0.3°.

Onderhoud en bescherming

Voor het reinigen en beschermen van de INOX lastafels, zijn de GPPH CHEM - PROTECTOR en HD CLEANER de ideale producten. Deze zorgen ervoor dat jouw tafels in optimale staat blijven, ongeacht de intensiteit van het gebruik.

Efficiëntie in jouw werk

De PRO en PLUS serie tafelbladen zijn compatibel met respectievelijk PRO en PLUS gereedschappen. Dankzij de standaard GPPH gereedschappen, die poedergecoat zijn, kun je nauwkeurig elke vlakke en driedimensionale structuur maken in een aanzienlijk kortere tijd. Kortom, de GPPH INOX roestvrijstalen lastafels bieden een robuuste, duurzame en efficiënte oplossing voor jouw lasprojecten, met flexibele configuraties en hoogwaardige specificaties die voldoen aan de eisen van moderne lastechnieken. Ontdek hoe deze tafels jouw werkplek kunnen verbeteren en jouw productiviteit kunnen verhogen.
 

Interesse in de Inox lastafels van GPPH?

Wil je meer te weten komen over de nieuwe inox lastafels van GPPH?
Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust langs in onze showroom !

Download cataloog   Ik wil meer info