VersaDrive Max ruimers

Je hebt misschien al gehoord van het HMT-VersaDrive systeem of misschien werk je er ondertussen zelf mee? VersaDrive biedt een waaier aan verspanende gereedschappen die je modulair kan combineren met al je elektrische tools. De nieuwste toevoeging aan het gamma zijn de VersaDrive Max ruimers.  


Krachtige heavy duty ruimers

Met de VersaDrive Max ruimers biedt HMT een ontzettend handige heavy duty oplossing voor het vergroten en uitlijnen van gaten in dik metalen plaatwerk (bv. 20mm en hoger) of bij grote diameters. Deze ruimers met gepatenteerde schacht zijn geschikt voor de meest veeleisende industriële toepassingen. 

De standaard VersaDrive ruimers hebben een schacht van 11mm (AF). Bij de VersaDrive Max ruimers heeft de schacht een diameter van maar liefst 20mm. Hierdoor zijn ze perfect geschikt voor toepassingen met een hoger koppel.

Dankzij de versterkte schacht kan je de VersaDrive Max gebruiken in combinatie met grotere snijgereedschappen zoals bv. 41mm ruimers en M42 tappen.
 

Haal het maximum uit je VersaDrive Max

Overweeg je een VersaDrive Max ruimer te gebruiken? Dan geven we je graag enkele handige tips mee. Zo haal je het onderste uit de kan !

  • Deze ruimers geven een optimale performantie bij staalconstructies, brugwerk, en het wijzigen en vergroten van gaten.
     
  • Best te gebruiken met slagmoersleutels met hoog koppel en magnetische boormachines met een hoog vermogen en een lage snelheid.
     
  • Handig om gaten klaar te maken voor TCB & wrijvingsgreepbouten
     
  • Gebruik met krachtige slagmoersleutels van 1/2", 3/4" en 1" (1"-schijven hebben een step-down-adapter nodig) 

Interesse in de nieuwe VersaDrive Max ruimers?

Wil je meer te weten komen over de VersaDrive Max ruimers van HMT? Download de cataloog of contacteer Vamatec vrijblijvend !
Je vindt deze topper ook in onze webshop.

Download cataloog   Contacteer Vamatec
VersaDrive Max webshop