InterTools lastafels

InterTools is het goednieuwe huismerk van Vamatec. Het merk lanceerde onlangs een assortiment lastafels met bijhorende tools en gereedschappen. Deze worden in Europa geproduceerd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De InterTools lastafels worden aangeboden in een groot aantal uitvoeringen. Dankzij dit divers aanbod vindt iedere professional een tafel die perfect past bij de specifieke productiebehoeften van het bedrijf.

Er zijn versies beschikbaar met gaten van 16 en 28mm diameter. Deze zijn verkrijgbaar in roosters van 50x50 of 100x100, en bestaan eveneens in diagonale uitvoering. De afmetingen van de lastafels variëren tussen de 1000x600mm tot 3000x1500mm. 

Er is ook een uitgebreid assortiment gereedschappen beschikbaar. Zo kan je de lastafel gemakkelijk afstemmen op tal van andere toepassingen zoals bv. meten, montage en assemblage.


Zowel de lastafels als de gereedschappen en toebehoren worden in Europa vervaardigd. Je kan dus rekenen op een meer dan duurzame kwaliteit en betrouwbare herkomst !

Interesse in een InterTools lastafel?

Wens je meer informatie over de InterTools lastafels? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie !

Contacteer Vamatec  Ontdek InterTools lastafels