Narex slagmoersleutel

De naam Narex doet misschien wel een belletje rinkelen? Dit iconisch merk werd vroeger door Vamatec verdeeld in de Benelux. Narex stond bekend als één van de meest betrouwbare merken op vlak van powertools. Uiterst degelijke kwaliteit voor een mooie prijs. Narex verdween een tijdje uit de picture na enkele overnames, dit tot grote spijt van heel wat trouwe Narex-gebruikers. Maar er is goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs... Narex is helemaal terug. Een comeback om u tegen te zeggen!

Uitgebreid gamma elektrische gereedschappen

Het Narex assortiment omvat onder andere haakse slijpers, slagmoersleutels, boormachines, magneetboormachines en heel wat andere tools en toebehoren. Je vindt trouwens nog steeds enkele van de meest iconische en populaire machines van toen terug in hun gamma. Narex maakt ondertussen deel uit van dezelfde holding die het bekende Festool herbergt. Beide merken zijn dus als het ware broertjes van elkaar.

De tools van Narex worden nog steeds uitgevoerd in het gekende Narex-blauw, maar dan in een hedendaags en modern jasje. De kwaliteit van toen is alvast een constante gebleven, niet onbelangrijk want een Narex machine kocht je toen (maar ook nu) voor de hoge betrouwbaarheid en de solide, robuuste kwaliteit. Om zelfs meer te zeggen, op vlak van technologie heeft Narex niet stil gezeten. Ze brengen enkele indrukwekkende innovaties op de markt. Zo ontwikkelde Narex een unieke 60V-accu technologie die een heel nieuwe betekenis geeft aan het woord “duurzaam”. Deze accu’s bevatten ontzettend veel power en gaan dubbel zo lang mee dan andere accu’s binnen hetzelfde marktsegment. Zeker voor heavy-duty toepassingen een grote troef. Daarnaast zijn de tools ook voorzien de nieuwste snufjes die ervoor zorgen dat je elektrisch gereedschap optimaal presteert evenals een hoge duurzaamheid kent.


Voor wie?

Ben je op zoek naar elektrische gereedschappen die lang meegaan en betrouwbare prestaties leveren op de werkvloer of werf? Dan is Narex echt iets voor jou. Robuuste, stevige en kwalitatieve elektrische tools die absoluut niet moeten onder doen voor de grotere marktspelers. Bovendien bieden de 60V-accu’s heel wat mogelijkheden voor al wie regelmatig heavy-duty werk verricht. Ook de prijssetting is, zeker in verhouding tot de kwaliteit, meer dan interessant.

Je vindt het volledig assortiment terug in de Narex cataloog. Wens je meer info? Contacteer Vamatec vrijblijvend.