Bio-Circle Air Force remreiniger

De vraag naar duurzame reinigingsproducten stijgt exponentieel. Dat is best wel te begrijpen want klassieke wegwerpspuitbussen met aerosol drijfgassen zijn schadelijk voor zowel mens als milieu. Remreinigers zijn hier een goed voorbeeld van. Tot nu toe waren er weinig noemenswaardige alternatieven op de markt. Gelukkig vult de nieuwe Bio-Circle Air Force het gat in de markt op, weliswaar zonder een gat in de ozonlaag te maken.  

Met Bio-Circle Air Force voegt Vamatec een remreiniger van de nieuwste generatie toe aan z’n assortiment. Deze oplossing is niet alleen duurzamer, maar ook voordeliger. De Air Force is een hervulbare spuitbus die werkt op basis van perslucht. Het navullen zelf doe je met Bio-Circle AF-Clean. Een labelvrije reiniger van de hoogste kwaliteit die bovendien niet belastend is voor mens of milieu. Een hele verbetering ten opzichte van klassieke remreinigers.


De voordelen van Bio-Circle Air Force

 • Bevat geen ongezonde en schadelijke aerosol drijfgassen. Deze remreiniger werkt op perslucht. Gezonder, veiliger en beter voor het milieu.
   
 • Vernevelen én precisiespuiten: De Air Force spuitbus laat toe om de vloeistof te vernevelen voor het reinigen voor grote oppervlakken. Je kan ook een precieze straal gebruiken wanneer je moeilijk bereikbare plaatsen moet schoonmaken.
   
 • AF Clean: de Air Force spuitbus vul je met AF Clean van Bio-Circle. Een krachtige reiniger maar dan zonder overdaad aan schadelijke chemicaliën. Deze remreiniger is dan ook vrij van labels en bovendien niet ontvlambaar. 
   
 • Hervulbaar: Je kan de Air Force spuitbus eenvoudig hervullen vanuit een jerrycan. Hierdoor bespaar je kosten en reduceer je de hoeveelheid afval. Duurzaam en slim. 
   

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor de traditionele remreinigers? Dan bieden de Bio-Circle Air Force en AF clean een zeer goede oplossing die bovendien ook stukken prijsvoordeliger is, zonder in te boeten aan effectiviteit.

 

Interesse in Bio-Circle Air Force?

Heb je interesse in de Bio-Circle Air Force remreiniger? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie !


Download Bio-Circle cataloog   Ik wil meer info