Exact Infinity

De zaagmachines van Exact (Pipe Cutting System) zijn een vaste waarde in ons assortiment. Nog niet vertrouwd met het merk? Kort samengevat: Exact produceert zaagmachines speciaal voor het zagen van buizen. Onze klanten zijn vol lof over deze machines, en dat is best te begrijpen. Het is immers een uniek systeem dat ontzettend tijdbesparend werkt.   

Exact heeft nu ook een oplossing voor het snijden van heel grote buizen: de Exact Infinity. We vatten kort samen wat de mogelijkheden zijn van de Infinity en waarin de zaagmachine verschilt met de overige Exact modellen.
 

Exact Infinity snijdt moeiteloos buizen met de grootste diameters

We vallen direct met de deur in huis. Met de Exact infinity kan je buizen zagen vanaf een buitendiameter van 360mm en hoger. Nu horen we je denken, ok… maar wat is dan de maximale diameter? Een terechte vraag, toch zal het antwoord je verbazen. Er is geen maximale diameter. Dat laatste heeft de Infinity te danken aan het grijpmechanisme dat met een speciaal kettingsysteem werkt. 

De kettingsegmenten kan je zover uitbreiden als je wil waardoor grote diameters geen enkel probleem vormen. Hier zit het grootste verschil met de andere zaagmachines van Exact, die beschikken over grijparmen met een vooraf bepaalde minimum en maximum diameter. De Infinity zaagt moeiteloos staal, RVS, plastic en gietijzer.
 

Voordelen Exact Infinity zaagmachine

  • Geen beperking in diameter
  • Snel aanpasbaar aan elke diameter dankzij kettingsegmenten
  • Moeiteloos zagen door staal, RVS, kunststof en gietijzer
  • Eenvoudig gebruik en snelle setup
  • De gekende Exact kwaliteit, betrouwbaar, stevig en robuust.
     

Infinity uitvoeringen

De infinity is in 3 verschillende uitvoeringen beschikbaar:

  • Exact infinity standaard
  • Infinity Plus
  • Infinity Cut+Bevel

Interesse in de Exact Infinity zaagmachine?

Wil je meer te weten komen over de Infinity of heb je vragen over één van de producten?
Contacteer ons vrijblijvend of kom gerust langs in onze showroom !

Download de Exact cataloog   Ik wil meer info
Bekijk in webshop