We zijn steeds op zoek naar technisch-commercieel verkoopadviseurs (regio Vlaanderen) ter uitbreiding van ons team.

Vamatec is een sinds 1993 een begrip in de metaalindustrie. Als groothandel van gereedschappen en machines voor de metaalindustrie verdelen we heel wat exclusieve topmerken.

Jouw rol als verkoopadviseur
 

Als Vamatec verkoopadviseur ben je een belangrijke spil in het productieproces van onze klanten. In de metaalbewerkings-en constructie industrie worden heel wat verschillende tools, producten en machines gebruikt. De klant rekent op jouw advies en expertise om de juiste keuzes te maken.
 

Daarom voorzien we ook een grondige interne opleiding. We maken van jou een echte expert met voldoende knowhow om de klant met raad en daad bij te staan.


Hoe ziet je dag eruit als verkoopadviseur bij Vamatec?

 

Je bezoekt bestaande klanten en brengt hen op de hoogte van nieuwe producten, merken en technologieën uit het Vamatec gamma. Je denkt (pro)actief mee met de klanten, brengt hun specifieke productiebehoeften in kaart en geeft gericht advies. Op die manier help je elke klant bij de optimalisatie van zijn productieproces.
 

Daarnaast ga je actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten in de jou toegekende regio(s). Je hoeft alvast geen koudwatervrees te hebben want je krijgt een uitgebreid gamma topproducten en merken onder de arm. Met jouw commerciële flair en communicatie skills overtuig je nieuwe klanten in no time.
 

Het salesproces loopt op wieltjes dankzij je goede voorbereiding en opvolging. Van telefonisch afspraken maken, route-planning tot offertes opvolgen... you got it covered !
 

Uiteraard ben je ook het centraal aanspreekpunt voor klanten uit je regio. Heeft je klant een probleem? Jij staat klaar als redder in nood. Daarvoor kan je trouwens op de support rekenen van het voltallig Vamatec team.

 

Wie ben jij?

 

 • Een gedreven sales persoon met buitengewone communicatie skills en overtuigingskracht.
 • Ervaring is een plus maar geen must.
 • We zorgen voor een grondige opleiding, maar een beetje technische affiniteit komt altijd van pas. (Praktische ervaring met draaien en frezen is een pluspunt)
 • Dat je ten alle tijden 100% klantgericht moet denken hoeven we je niet uit te leggen
 • Je bent perfect Nederlandstalig
 • Je beschikt over een rijbewijs

 

Ons aanbod

 

 • Een zelfstandige en verantwoordelijke functie
 • Geen nacht- of weekendwerk
 • Wij zorgen voor een grondige opleiding
 • Aantrekkelijk salaris bestaande uit een vast loon aangevuld met een commissieloon.
 • Je krijgt een bedrijfswagen, smartphone en laptop ter beschikking

Word jij onze nieuwe verkoopadviseur?

Heb je interesse in deze vacature? Stuur ons een mailtje met je motivatiebrief en CV.
We contacteren je zo snel mogelijk !

Verstuur mail