Ben je op zoek naar een lastafel zonder zijwanden en is het gewicht van uw constructies niet hoger dan 1.500 kg? De GPPH BASIC lastafel voldoet dan volledig aan je verwachtingen. Bovendien zijn de GPPH BASIC lastafels tegelijkertijd kosteneffectief en stellen ze je in staat op extra gereedschappen aan te schaffen zonder uw budget te belasten.

 

De lastafel BASIC zorgt voor een perfecte vlakheid van het werkoppervlak, en is bestand is tegen vervorming. Dit komt door een stijve en massieve ribstructuur met een hoogte van 80 mm. Vanaf nu zijn jouw gelaste constructies eenvoudig, herhaalbaar en zonder vervormingen.

 

Om te werken aan de GPPH BASIC serie lastafels, maak je gebruik van de GPPH PLUS serie gereedschappen. Dankzij hen kunt u precies elke 2D-platte structuur en 3D-ruimtelijke structuur maken. En dit alles in veel kortere tijd!

 

Het maakt niet uit of je handmatig last of dat je lasrobots gebruikt – GPPH BASIC tafels zijn de perfecte keuze!

 

Ongeacht de afmetingen van de constructies die je last; het assortiment van GPPH BASIC-tafels bestaat uit maar liefst 9 verschillende maten lastafels, variërend van 1000x600mm tot 2400x1200mm.

 

Als je grote constructies maakt, raden we je aan om een las- en montagetafel te kiezen met een gatensysteem van diameter van 28 mm in een rooster van 100x100 mm, en voor lichte en nauwkeurige werken - een systeem van gaten met een diameter van 16 mm in een rootster van 50x50 mm. De keuze is aan jou!