Ben je op zoek naar de juiste smeermiddelen en koelvloeistoffen voor uw verspaningsproject? Bij Vamatec kan je terecht voor een uitgebreide selectie producten van topmerken zoals InterSaw en InterTools. Het is belangrijk om te weten dat koelvloeistoffen een andere rol spelen dan pure snijoliën, omdat ze niet alleen helpen bij het verminderen van slijtage en wrijving, maar ook uw gereedschap en machine beschermen tegen oververhitting. Vergeet niet dat koelvloeistoffen verdund moeten worden met water en niet uitwisselbaar zijn met smeermiddelen.

Voor het zagen van buizen en profielen raden we het gebruik van vernevelolie aan, omdat er geen koelmiddel door de buizen loopt en uw werkvloer dus schoon blijft. Met behulp van een vernevelaar of micro-doseersysteem verminder je ook het verbruik van deze olie. Verneveling kan ook worden toegepast tijdens boren of frezen, waarbij er speciale varianten zijn voor ferro en non-ferro metalen. Bij mobiele toepassingen is snijspray de ideale oplossing.

Bezoek onze webshop voor meer informatie over onze producten en bestel vandaag nog de juiste smeermiddelen en koelvloeistoffen voor uw verspaningsproject.