Verspanen is de term voor alle vormen van materiaalbewerking van metaal waarbij door middel van bepaald hand- of machinergereedschap materiaaldelen worden weggenomen en spanen (afval) ontstaan. De massa neemt af en de oorspronkelijke vorm verandert permanent in de richting van de gewenste vorm. Bij mono-verspanende gereedschappen, bestaat het werkstuk uit één geheel.

Als je op zoek bent naar hoogwaardige verspanende gereedschappen, dan ben je bij Vamatec aan het juiste adres. Wij leveren een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen, zoals kernboren, spiraalboren, draadtappen, snijkussens, frezen, verzinkers, ruimers, stiftfrezen en verzinkers. We werken alleen met gerenommeerde merken zoals YG-1, Bohrcraft, Taylor & Jones, Rotabroach, FE Powertools en HMT Holemaker Technology om ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogste kwaliteit ontvangen.

Bij Vamatec begrijpen we dat het gebruik van hoogwaardige verspanende gereedschappen van cruciaal belang is voor het optimaliseren van het productieproces. Daarom bieden wij niet alleen hoogwaardige producten aan, maar ook professioneel advies om onze klanten te helpen bij het kiezen van de juiste gereedschappen voor hun specifieke toepassing.

Als je niet hebt gevonden wat je zocht, aarzel dan niet om contact op te nemen met Vamatec. Wij helpen je graag verder en zoeken naar de beste oplossing voor jouw productieproces.