Universele stofzuigers van Narex zijn geschikt voor droog en nat stofzuigen. Verwerk eenvoudig veelvoorkomend bouw- en werkplaatsvuil dat ze opvangen in een filterzak of rechtstreeks in de stofzuigercontainer.

Dankzij hun hoge en compromisloze zuigkracht kunnen ze vuil aan tot een grootte die gelijk is aan de binnendiameter van de accessoires. Het hoogwaardig filtersysteem zorgt voor een efficiënte filtratie van de uitgaande lucht.

Stofzuigers uitgerust met het Press & Clean-systeem bieden een efficiënte en gemakkelijke reiniging van een met stof verstopt filter. Na handmatige toepassing van het Press & Clean-systeem wordt de zuigkracht en efficiëntie van de stofzuiger terug naar optimale waarden gebracht.

Automatisch filterreinigingssysteem Auto Clean zorgt voor een constant hoge zuigkracht zonder dat de operator hoeft in te grijpen. De reinigingscyclus wordt elke 30 seconden herhaaldelijk uitgevoerd en de gebruiker kan zo zijn werk ononderbroken voortzetten. Zuigefficiëntie blijft constant hoog.

Dankzij het robuuste ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen kunnen de stofzuigers zelfs een hoge belasting en ruwe behandeling aan. Afgeronde vormen zonder onaangename scherpe randen en hoeken zorgen voor een comfortabele bediening. Het compacte ontwerp van de stofzuigers maakt het transport veel gemakkelijker.