Jij kunt bij Vamatec NV universele stofzuigers van Narex vinden die geschikt zijn voor zowel droog als nat stofzuigen. Met deze stofzuigers kun je eenvoudig veelvoorkomend bouw- en werkplaatsvuil opzuigen en opvangen in een filterzak of rechtstreeks in de stofzuigercontainer.

Dankzij de hoge en compromisloze zuigkracht van deze stofzuigers kunnen ze vuil aan tot een grootte die gelijk is aan de binnendiameter van de accessoires. Ook beschikken de Narex stofzuigers over een hoogwaardig filtersysteem dat zorgt voor een efficiënte filtratie van de uitgaande lucht.

Voor stofzuigers uitgerust met het Press & Clean-systeem biedt Narex een efficiënte en gemakkelijke reiniging van een met stof verstopt filter. Door handmatige toepassing van het Press & Clean-systeem wordt de zuigkracht en efficiëntie van de stofzuiger teruggebracht naar optimale waarden.

Voor stofzuigers met het automatisch filterreinigingssysteem Auto Clean hoeft de operator niet in te grijpen. Het reinigingscyclus wordt elke 30 seconden herhaaldelijk uitgevoerd, waardoor de zuigkracht constant hoog blijft en de gebruiker ononderbroken zijn werk kan voortzetten.

De stofzuigers van Narex hebben een robuust ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze zelfs een hoge belasting en ruwe behandeling aankunnen. Ook zijn ze voorzien van afgeronde vormen zonder onaangename scherpe randen en hoeken, waardoor ze comfortabel te bedienen zijn. Het compacte ontwerp maakt het transport van de stofzuigers veel gemakkelijker. Bovendien verzorgt Vamatec NV ook service na verkoop voor deze stofzuigers.