Bij Vamatec kan je niet alleen terecht voor hoogwaardige schuur- en polijstproducten, maar ook voor kwalitatieve accessoires om het beste uit je productieproces te halen. In onze webshop vind je een ruim assortiment aan toebehoren, waaronder pasta's voor het bereiken van hoogglans, steunschijven voor fiberschijven en velcro schijven, en nog veel meer.

Met onze hoogwaardige accessoires kan je nog meer rendement halen uit je schuur- en polijstwerkzaamheden. Zo kan je bijvoorbeeld met de juiste steunschijf en fiberschijf de oppervlakteafwerking van je werkstuk verbeteren. En met onze hoogglanspasta's kan je een perfecte hoogglans afwerking bereiken op verschillende materialen.

Bij Vamatec streven we naar een optimale klanttevredenheid en ondersteuning. Onze technische experts helpen je graag bij het vinden van de juiste accessoires die passen bij jouw schuur- en polijstwerkzaamheden. Bestel nu via onze webshop en ontdek hoe onze kwalitatieve accessoires het verschil kunnen maken voor jouw productieproces.

Beschikbaar in meerdere variaties
Vanaf:
3,89 / stuk (excl. BTW)
4,71 / stuk (incl. BTW)