Jij bent op zoek naar een bandzaagmachine voor metaal en je bent op de juiste plek!  Bij Vamatec vind je een groot assortiment aan bandzaagmachines van Imet en Optimum voor elke toepassing en voor elk budget. Van draagbare machines tot grote, industriële machines, wij hebben alles wat je nodig hebt voor jouw metaalbewerkingsprojecten.

Of je nu op zoek bent naar een bandzaagmachine voor buizen, profielen, poutrels of massief materiaal in alle vormen en afmetingen, wij hebben de juiste machine voor jou. Imet bandzaagmachines zijn speciaal ontworpen voor efficiëntie en precisie, waardoor jij jouw projecten snel en nauwkeurig kunt voltooien.

Voor de meest veeleisende toepassingen hebben wij de dubbele kolom bandzaagmachines. Deze machines zijn ideaal voor het verzagen van grote materialen en bieden uitstekende stabiliteit en precisie, waardoor jij de beste resultaten kunt bereiken. Onze dubbele kolom bandzaagmachines beschikken ook over geavanceerde technologieën. 

Maar ook voor kleinere projecten hebben wij draagbare bandzaagmachines. Deze zijn compact, licht van gewicht en gemakkelijk verplaatsbaar, waardoor jij jouw projecten overal kunt voltooien, of het nu in jouw werkplaats is of op locatie. Ondanks hun compacte formaat, zijn deze machines nog steeds krachtig en nauwkeurig en bieden ze uitstekende prestaties.

Bij ons vind je ook een breed scala aan toebehoren voor jouw bandzaagmachine, zoals bandzagen, smeermiddelen, koelsystemen en spaanborstels. Dit maakt het nog gemakkelijker om jouw bandzaagmachine in optimale staat te houden en om altijd de beste resultaten te bereiken.

Een bandzaagmachine kopen doe je best bij Vamatec. Naast een competitieve prijs kunnen dankzij onze eigen hersteldienst ook goede service na-verkoop aanbieden.